A 2016-os Metagame

Szerző: admin / Kategória: zÁltalános / Dátum: 2016.12.11 19:29
Tagek:metagame

 

 

Kedves Barátaink, Játékosaink, Vásárlóink!

 

Hihetetlen, de már megint december van, a számvetés ideje! Ez az év sem múlt el nyomtalanul, a Meta is egy évvel idősebb lett. Meg mi is. :)

Ismét felmutattunk új dolgokat, új termékeket, új versenyeket, új élményeket. De haladjunk szépen sorjában!

 

Lassan két éve található főhadiszállásunk a Kádár utcában, a Nyugatinál. Az elmúlt évben megírtuk, hogy milyen előnyökkel bír az új helyünk. A kezdeti csinosítások folytatódtak idén is: tovább ápgrédeltük a szellőzést és a világítást, felkerültek a fogasok, nőtt a polcaink a száma, és immár kaladeshi thopterek szántják nálunk az eget. Természetesen a fejlesztés sosem állhat meg, elég kritikusak vagyunk magunkkal szemben, hogy mindig találjunk javítani valót, aminek a megvalósítása a kényelmeteket szolgálja.

 

A kínálatunkkal kapcsolatban két nagy horderejű dologba fogtunk az évben.

Először is elindítottuk a playmat.hu oldalunk, amelynek segítségével mindenki számára elérhető, személyre szabott playmatokat kínálunk bármilyen játékhoz. Elég, ha feltöltöd a kedvenc képed, és máris a neked legkedvesebb felületen űzheted szeretett hobbid. Nem utolsó sorban gyártathatsz magadnak bármilyen társashoz tartós játékfelületet, a szokásos elhasználódó papírboard helyett. Amennyiben máris akarsz egy próbát tenni, irány a playmat.hu!

A másik lényeges változás, hogy nyitottunk a társasjátékok felé. Ennek érdekében tovább bővítettük a bevetésre kész csapatot, és leigazoltunk egy társas-szakértőt, Marcot.

A klubban folyamatosan szervezünk játékbemutató eseményeket, ahol ti is kipróbálhatjátok a legújabb társasokat. 2017-ben továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy számotokra ideális kínálattal tudjunk szolgálni a boltban és a webshopban. Polcainkon már több száz társast találtok meg, csakis a legjobbakat! Webshopunkban kedvetekre böngészhetitek a kínálatot: Webshop

 

 

Tovább szervezzük a hivatalos TCG és LCG versenyeinket. Az előző években szinte mindent leírtam már ezekkel kapcsolatban, idén beszéljenek inkább a számok!

December 18-ig bezárólag összesen 5381-en neveztek nálunk az évben megtartott 464 versenyre!

238 Magic versenyt tartottunk, ami magában foglalja a 12 Prerelease-t, a 2 vébéselejtezőt (WMCQ), az Országos Magic Kupa fordulóit, az előzetes Pro Tour selejtezőket (PPTQ), a Metagame-es Modern és Standard Ligafordulókat, a heti draftokat, illetve a mókaversenyeket is. Összesen 3111 nevező élvezte a manák nyújtotta örömöket!

A második legtöbb játékost a Yu-gi-Oh! események vonzották, 883-an játszottak hétről hétre a 82 versenyen.

A dobogó harmadik helyére a Cardfight Vanguard futott be 52 versennyel és 476 játékossal.

LCG fronton is megtettük, amit a Császár megkövetelt! Havi rendszerességgel rendeztünk Warhammer 40K, Android: Netrunner, Game of Thrones versenyeket átlagosan 12-18 résztvevővel. Az utóbbi hetekben pedig megtartottuk első Arkham Horror LCG és Star Wars Destiny szeánszunkat is!

A sort a Pokémon és a Dicemasters zárja. Ha össze akarod gyűjteni mind, vagy el akarod vetni a kockát, akkor is nálunk a helyed!! :)

Az általunk rendezett versenyek időpontját megtalálod a versenynaptárunkban 2017-ben is: Versenynaptár

 

 

 A Magic single kártyás mappáink tovább bővültek, immár online is elérhetővé tettük a nálunk kapható kártyák listáját. Az adatbázist ezen a linken böngészhetitek

 

Hírlevelünkből, honlapunkon és Facebookos oldalunkon folyamatosan tájékozódhattok új játékainkról, illetve az általunk rendezett eseményekről. 

Találkozunk 2017-ben is - várunk benneteket minden héten, hétfőtől szombatig.

Mindenkinek boldog és sikereres új esztendőt kívánunk!

 

A Metagame csapata