Jön az új Magic kiadás, a Kaladesh!
Szerző:admin / Kategóriák:Magic: the Gathering cikk / Dátum:2016.09.05 18:09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeptember 30-án jelenik meg az új Magic kiadás, a Kaladesh, de a Prerelease versenyeken már szeptember 24-től kipróbálhatjátok az új lapokat!

 

Lássuk, mikor és milyen versenyeket kínálunk nektek e jeles alkalomból!

*Szeptember 24:

Reggel 10 órától zajlik majd a szokásos helyen, a 10 Minutes-ben a fő verseny, ahol hozzávetőleg 80 ember fogja élvezni az új kieg nyújtotta örömöket. Délután 14 órától kezdődik a szokásos ráadás: aki már nem áll jól a főversenyen és droppolt, vagy csak délutántól ér rá, még mindig részt vehet a fixen 4 fordulós második versenyen.

 

*Szeptember 25:

Szintén reggel 10-től nyomjuk a vasárnapi ráadást immár a boltunkban, ugyanazokkal a kondíciókkal, mint a szombati főversenyen. Prepack. Bontás. Fun!

 

*Szeptember 26:

Ilyen még nem volt a Metában! Hétfőn is tartunk Pre-t 18 órától, hátha valakinek jobb dolga volt hétvégén (ami csaknem elképzelhetetlen, de hátha!) illetve azoknak, akiknek semmi nem elég!

 

*Szeptember 30:

Full Display Sealed 18 órától. Ilyen sem volt még nálunk, de úgy látszik van rá igény. Akkor meg miért ne? Minden résztvevő vásárol egy Kaladesh displayt, és abból kell paklit építeni.

 

*Október 1:

Release szombat, amit egy sima Kaladesh Sealed-del ünneplünk meg, már ha lesz még elég érdeklődő, aki szemernyit sem csüggedt az előző versenyeken!

 

Tehát három hét múlva mindenki pattanjon fel a vehicle-re és irány a 10 Minutes és a Meta! :)

A versenyekről további infókat a versenynaptárban találhattok!

 

Vissza a főoldalra