Magyar társasok érkeztek!
Szerző:admin / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2016.11.22 15:11

Kedves Vásárlóink!

A mai napon magyar nyelvű társasokkal bővűlt kinálatunk:

Pandemic Legacy

A Boardgamegeek ranglistáján első helyet elfoglaló társasjáték már magyarul is elérhető. Mentsétek meg a világot közös erővel, de vigyázzatok, mert a játék küldetésről küldetésre változik.

7 Csoda: Párbaj

A 7 Csoda két fős változata, ami mélységében és játékélményben megelőzi elődjét. Fél órás játékidejével pedig szinte bármikor játszható.

Firkaland

Neked van a legjobb szemmértéked? Bármiről meg tudod állapítani, hogy pontosan hány centire van? A Firkalandban próbára teheted magad és barátaidat. Válassz a 42 pályából egyet, és próbáld meg a legtöbb pontot szerezni. Minden játékos a saját átlátszó műanyag táblájára rajzol az adott pálya utasításai szerint, majd ha mindenki végzett a pályára teszitek alkotásaitokat, és kiderül ki volt a legyügyesebb. Nagyszerű szórakozás a családdal, vagy barátokkal egyaránt.

Vigyázat, Vadnyugat

Legyél a bandita vagy a seriff ebben a korongpöckölős játékban. A gombfoci játékosok felvették cowboy kalapjukat, és nem ismernek kegyelmet.

Colt Express

A Colt Express szintén a vadnyugatra kalauzolk minket, de itt a célunk, hogy mi legyünk a leggazdagabb banditák. Kerüld el a többiek lövéseit és a Marsallt, szerezd meg a zsákmányt, és legyél te a leggazdagabb briganti a vadnyugaton.

Birodalmi Telepesek

Ha átállnátok a Sötét Oldalra, akkor nem ezt a játékot ajánljuk, ugyanis ez a Birodalom nem az a Birodalom. De ha egy izgalmas kártyajátékra vágytok, ahol népetek terjeszkedését biztosítátok a kolóniákon, akkor ebben a játékban nem fogtok csalódni.

 

Zooloretto Az idő hullámai Bang!:A kockajáték Bang! Bang!:Dodge City Bang!: Aranyláz


Full Moon Han Mysterium Takenoko Szamuráj Szellem Cash 'N Guns

Vissza a főoldalra