Új társasok érkeztek!
Szerző:admin / Kategóriák:Társasjáték / Dátum:2016.11.28 17:11

 

The Others

Az emberiség sötét időket vészel át. A Pokol Klub tagjai megidézték a hét főbűnt, hogy elhozzák az apokalipszist. Egyedül a F.A.I.T.H. nevű szervezet tagjai állíthatják meg a világra szabaduló démoni lényeket. Készen álltok, hogy segítsetek nekik?

 

 

 

 

 

Blood Rage

Közeleg a Ragnarök és a viking klánok utolsó lehetősége, hogy dicsőséges harcban haljanak meg. Legyél Te az istenek kegyeltje és foglald el méltó helyedet Odin mellett a Valhallában. 

 

 

 

 

 

 Mission: Red Planet

Ugyan az idei év slágerére, a Terraforming Mars-ra januárig várni kell, addig se maradunk vörös bolygós társas nélkül. 1888-ban járunk, és steampunk űrhajósaink gőzvezérelt űrhajóikkal nem a bolygó lakhatóvá tételére törekednek, hanem, hogy minél több haszonra tegyenek szert értékes nyersanyagok megszerzésével. 

 

 

 

 

  

 

Euphoria

1984, Szép Új Világ, Fahrenheit 451... Tudnál ezeknél hatékonyabb disztópikus társadalmat kiépíteni? Az Euphoria-val most kipróbálhatod magad.

 

 

 

 

 

 City of Iron

Virágoztasd fel nemzeted, és vezesd őket a győzelem felé ebben a gőzgépek és mágia uralta világban.

 

 

 

 

 

 

 

Small World

 Kicsi a világ, pláne, ha egyszerre többen akarnak benne lakni mint amennyit elbír. Klasszikus területfoglalós játék, a fantasy majd minden fajával. 

 

 

  


Twilight Struggle Deluxe Edition

Éld át a hidegháború összes történését az Egyesült Államokat vagy Szovjetuniót irányítva a világ egyik legjobb kétfős társasjátékában.

Vissza a főoldalra