Új termékek érkeztek!
Szerző:admin / Kategóriák:zÁltalános / Dátum:2016.12.05 17:12

Kedves Vásárlóink!

A mai napon az alábbi termékekkel bővűlt kinálatunk:

Star Wars Destiny: Rey - Starter Set - Star Wars Destiny: Kylo Ren - Starter Set

(A Star Wars Destiny: Awakenings Booster a héten érkezik)

 

Nations
A Nations egy civilizációépítős játék, ahol a játékosok egy nemzetet irányítanak az ókórtól az első világháború kezdetéig. 

 

 

 

Medici
Reiner Krizia egyik leghíresebb aukciós társasjátéka a harmadik kiadásához érkezett. Különbségek az előző kiadáshoz képest: szabályok 2 játékos részére, szebb és olvashatóbb játéktábla és szebb komponensek.

 

 

 

 

 

Burger Up
Ebben a könnyed kártyajátékban hamburgereket kell készítenünk a vendégek igényei szerint. Legyen az gyerekburger, vegaburger, vagy hatalmas hústorony,  készítsd el a legnagyobb hamburgert, és legyél te a Streed Food császár.

 

 

 

 

Brew Crafters
A hamburger nem az igazi, ha nincs mivel leöbliteni. De nem kell félni, hiszen itt a Brew Crafters, amiben egy sörfőzde felett vehetjük át az irányítást. Legyen tied az év lágere.

 

 

 

Saloon Tycoon
Már a sörfőzés is megy, valami izgalmasabb üzletbe vágnál bele? Nyisd meg saját vadnyugati lebujodat, és gyűjtsd össze a legtöbb aranyat, hogy elszabadulhass ebből a koszfészekből.

 

 

 

Scoville
Szeretnéd te elnevezni a világ legerősebb paprikáját? Taszajtsd le a trónról a Carolina Reapert és alkosd meg a merész youtubeozók legújabb kihívását a Scoville-ben.

 

 

 

 

One Night Ultimate Vampire
Gyilkosos, vérfarkas, mafia: a játék amit mindenki máshogy nevez. Ez a verzió vámpírokat hoz a játékba, és az egész játék csak egy éjszaka. Moderátor nélkül játszható, telefonra letölthető applikációval.

Vissza a főoldalra