Új termékek érkeztek!
Szerző:admin / Kategóriák:zÁltalános / Dátum:2016.12.12 18:12

Kedves Vásárlóink!

A mai napon az alábbi termékekkel bővűlt kinálatunk:

 

 

New Angeles

A világ leggazdagabb és legnagyobb városában az Andoid:Netrunnerből jól ismert corp-ok versenyeznek egymással. Minden játékos kap egy titkos rivális kártyát a játék elején, és a célja, hogy jobban teljesítsen mint a riválisa. Egy játékos viszont lehet, hogy titkon a kormánynak dolgozik és mindenki más vesztét akarja. Ha szereted a Netrunner univerzumot vagy a rejtett szerepes játékokat mint a Battlestar Galactica vagy a Dead of Winter, ezt is garantáltan szeretni fogod.

 

 

Star Trek Ascendancy

Régóta várunk már egy igazán jó Star Trek játékra, és úgy tűnik a várakozás nem volt hiába való. A játékban a Föderációt a Klingonokat és a Romulánokat irányíthatjuk egyelőre, de érkeznek a kiegek amikkel bővíthetjük ezt a három fős játékot.

 

 

 

 

Around the World in 80 Days

Ki ne ismerné Jules Verne klasszikus történetét Phileas Fogg-ról és az ő merész vállalkozásáról. A 80 nap alatt a föld körül  a világ első Spiel des Jahres győztes társasjátékának a Hare and the Tortoise újragondolása.

 

 

 

 

 

Kanagawa

Ebben a játékban a japán festőművészetet elsajátítva, Hokusai mester tanitványaiként versenyezhetünk egymással. Ki tudja a legharmónikusabb képet "festeni"?

 

 

 

 

 

 

 

Legendary Inventors

Szerezd meg csapatodba a világ leghíresebb feltalálóit, és járulj hozzá a fejlődéshez a legnagyobb mértékben, hogy Te is Legendás Feltalálóvá válhass!

Vissza a főoldalra